06-30375098      info@dcfouderkerk.nl

Disclaimer
Ingeborg Nijboer/Dansschool DCF en eventueel de personen werkzaam in opdracht van Ingeborg Nijboer/Dansschool DCF bij uitvoering van de danslessen, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor verlies, letsel en/of schade inclusief gevolgschade van welke aard dan ook, en door wie dan ook geleden, voortvloeiende uit of in verband staande met door Dansschool DCF uitgevoerde werkzaamheden.

Automatische incasso

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,00 en wordt bij de 1e automatische incasso afgeschreven.

Automatische incasso
De contributie wordt elke 2 maanden per automatische incasso afgeschreven rond elke 1e dag van de voorafgaande maand. De betalingstermijnen zijn: september/oktober, november/december, januari/februari, maart/april en mei/juni.
De eerste incasso is rond 1 augustus.

NB:De contributie wordt automatisch aangepast wanneer leerlingen lessen erbij gaan volgen.

Automatische incasso gegevens
 H.B. Nijboer
Dansschool Ouderkerk DCF
Rekeningnummer NL14RABO0310224233

Opzegtermijn

Er geldt een opzegtermijn van 2 maanden. Opzeggen is mogelijk schriftelijk of per e-mail. Bij tussentijdse opzegging is er geen restitutie van de contributie mogelijk. U kunt de opzeggingsbrief sturen naar info@dcfouderkerk.nl of:

Dansschool DCF
t.a.v. H.B. Nijboer
Clara Meyer-Wichmannstraat 8
1097HW
Amsterdam

De lessen worden gegeven in de kleine zaal van de Sporthal Bindelwijk, Koningin Julianalaan 15 te Ouderkerk aan de Amstel. In de vastgestelde schoolvakanties wordt er geen les gegeven. De dansschool is gesloten in de maanden juli en augustus.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis proefles kunt u altijd bellen met Ingeborg (06-30375098) of mailen naar info@dcfouderkerk.nl